Tässä blogissa kerron omasta taloustilanteestani ja yrityksestäni parantaa taloudenhallintaani ja omaa sekä lasteni taloudellista asemaa. Tekemäni päätökset asioiden suhteen sopivat minun elämääni ja tyyliini hallita asioita. Jokainen lukija tekee omat päätöksensä oman taloutensa suhteen enkä blogissani suosittele tai tule suosittelemaan esim. velan maksamista velalla tai korkeakorkoisten lainojen ottamista vaikka näin itse olenkin tehnyt. Myöskin mahdolliset sijoitukset ovat minulle mielestäni tällä hetkellä sopivia, lukijat tehkööt omat päätöksensä omista sijoituksistaan. Blogini on vain yksi esimerkki kuinka kinkkisiä tilanteita voi edes yrittää ratkaista muutoinkin kuin yleisesti suositeltujen ulosoton ja velkajärjestelyn kautta.

Blogissani mahdollisesti suosittelemani tuotteet/paikat/yms. ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni. Jos kyseessä on kaupallinen yhteistyö, mainitsen asiasta artikkelin yhteydessä erikseen.

Blogissani julkaisemat kuvat ovat itse ottamiani (ellei kuvan alla ole lähde mainittu). Ethän käytä kuviani ilman lupaani.