Juohtui aamulla töistä kotiutuessa mieleen, että periaatteessa mulla olis nyt leikkausrahat koossa. Tai koirarahat. Tai matkarahat. Ei tarviis muuta kuin pitää se Norwegian tonni tilillä ja nostaa sekä Tuohiluotto että Visa tappiinsa. Siinähän ois jo montakin koiraa :D Tai pari kolme matkaa :D Ja sitten lopetin ajattelun. Ensinnäkin siksi, että en tee yhtään lisää velkaa vaikka miten olisi mahdollista toteuttaa jo tavoitteita. Ja jokainen noista tavoitteista on sellainen, ettei vielä ole niiden aika toteutua. Koiraa en jaksa lenkittää yksin kolmea kertaa päivässä ja lapsia en voi jättää vielä kotiin yksin. Leikkausta en ota ainakaan talvella, ettei tikit repeä, jos liukastun ja ensi kesän ainakin painelen vielä töitä. Matka...no, aloitetaan nyt tänä vuonna siitä kotimaan kierroksesta. Katotaan sit puolentoistavuoden päästä sekä Legoland että josko kierreltäs Suomea vähän lisää (lähinnä linnat, kun itteäni peruskoulussa ketutti, kun en ollut nähnyt yhtäkään vaikka kaikki muut tuntui käyneen kaikissa paikoissa). Että ei nyt ja piste.

Mutta edelleenkään en ole osannut päättää pitäiskö se tonni palauttaa kortille vai pidänkö tilillä, jos se kyllä kuluu yllättävän helposti vai siirränkö puskuriin vaikka puskurina toimii hyvin tyhjä visakin vai mitä. Huoh.

Tuossa  tavoitteiden ajattelun lomassa päätin, että seuraava kohde on Varma. Sen haluan mahdollisimman pian tyhjäksi. Itse asiassa kokeilin sekä Santanderilta että Bigbankista saisinko taas vähän isompaa lainaa ja Bigbank tarjosi 7750€. Tuolla voisi tyhjentää sekä Varman että Bigbankin nykyisen lainan, mutta eriin tulisi vain parinkympin lasku, joten en oikein nyt syttynyt tuolle lainalle. Tykkään kuitenkin, että Varman kanssa pystyy neuvottelemaan noista eristä ja sinne voi laittaa ylimääräistä, jos sellaista joskus sattuisi löytymään laitettavaksi. Tosin aion kokeilla vielä arkena mitä sanoisi Norwegianin lainojenyhdistämislaina (että harmi, kun kerkesin nostaa kortin jo tappiin. Olisi varmasti auttanut, jos korttiluottoa ei olisi ollut valmiiksi).