Pitkään jatkuneen lapsen terveysongelman ratkettua päätin lähteä hoitamaan asioita kaupungille. Mun ei pitänyt ostaa muuta kuin pikkuhousuja tytölle, mutta kas kas, tarttuhan sieltä muutakin mukaan. Siispä puhtaasti tunnepitoista, itsensä ja pojan palkitsemiseen liittyvää shoppailua:

- pojalle paita x2kpl 9,99€

- tytön pikkarit ja sukkanippu 17,98€

- itselleni uudet housut 17.95€ -10%, kun liityin Cubus friends -clubiin. Onpahan nyt toiset ehjät vapaa-ajan housut, ei tarvii koko ajan pönöttää liituraitapöksyissä.

- itselleni jäätelöannos 6,20€. Ehkä se kaikkein tunnepitoisin ostos. Lohdutusta ja palkintoa minulle ja olevinaan voimaa helpotuksesta makaroniksi menneisiin jalkoihin.

En nyt tiedä säästinkö vai tuhlasinko paljonkin. HM:llä oli tarjous "Osta 40€, saat -20%". Ihan en tuohon neljäänkymppiin yltänyt, mutta toisaalta se jäi vain n. 12€ vajaaksi, josta oisin sit saanut pois n.8€. Yleensäkin, kun viet pussillisen lumppuja, HM antaa -15% alennuksen (näitä kasseja mulla on jo kaks varastossa odottamassa vientiä). Jos tänään olisin kassalla muistanut HM verkkokaupan tunnukset, olisin liittynyt clubiin ja saanut -10%. Nyt en muistanut ja myyjä neuvoi tekemään liittymisen vähän ennen isompaa ostosreissua.

Lindexiltä saa myös jonkinlaisen alennuksen (oliko 5€, kun ostaa 30€) lumppukassin viedessään. Jos on clubin jäsen, ostoista kertyy bonusrahaa, jota voi käyttää maksamiseen joko liikkeessä tai verkkokaupassa. Kappahlilla on myös jonkinlainen clubi (tähän en ole sen tarkemmin tutustunut) ja tänään sitten törmäsin myös Cubuksen clubiin, jossa siis liittymislahjana tuo -10%. Kyllähän noista jonkinlaista säästöä syntyy, olettaen, että on ylipäätään pakko ostaa yhtään mitään ja silloin kun on pakko, on myös pakko ostaa uutta eikä kirpparilta käytettyä (mikä varmasti on halvempaa kuin uusi vaikkakin alessa).

Edit: Lisatäänpäs velkalistaan vielä

- Jotex 71,03€, tästä ei vielä laskua ole tullut.

- Qliro 168,44€, lyhennys min. 9€. Tätä lyhennys just äsken 30€.

Ai mitä nuo sisältää? Jotexilta ostin lakanoita, qlirosta penskoille sadevermeet ja kesäkenkää (taas, hittolainen).