Tein eilen aamulla pari uutta lainahakemusta. Toinen oli vertaislainasivustolle 6.000 euron hakemus. Korko olisi hiponut 25%, joten jo tehdessä vähän arvelutti, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla. Toinen oli lainaamo.fi -sivuston hakemus. En edes muista hakemuksen summaa, mutta muistan kyllä korkoprosentin: 49%.

Töissä ollessa tuli sellainen olo, että kumpikin noista oli ihan helvetin huono päätös edes hakea, joten lainaajan hakemuksen poistin itse ja lainaamolle ilmoitin, ettei hakemusta tarvitse edes käsitellä.

Illalla kävin läpi noita käyttöluottosivustoja enemmän ja löysin Fellow financen, josta hain 5.000 euroa. Korko olisi ollut n. 15%. En ollut yllättynyt, ettei lainaa tippunut. Toinen oli Resurs bank, josta joskus aiemminkin sain yhdistelylainan. Tuoltakin hain 5.000 euroa. Vastausta ei ole vielä tullut, mutta syön hatun, jos hyväksyvät hakemukseni. Tuolla summalla maksaisin tvrn ja verottajan pois.

Perjantaina päätin joka tapauksessa nostaa Arcticin bonukset ja niitähän tipahti tänään tilille 754,54€. Toki fiksua olisi ollut säästää se 24% alveihin, mutta sitä vastoin maksoin Arcticin tilauksen, maksoin yhden ylimääräisen työttömyysvakuutusrahaston lyhennyksen sekä Afterpayn tyhjäksi. Itse asiassa taisin maksaa Afterpaylle vähän liikaakin, mutta mieluummin näin päin, kuin, että muutamasta eurosta korot ja laskutusmaksut ja vaikka ja mitkä kulut. Kyllä ne liiat palauttaa.