Yksi kolmesta on siis kipulääkekuurilla, jonka jo kerran olevinaan lopetinkin, mutta oireet palasivat välittömästi, joten aloitin sen uudestaan. Kuulemma kuuria voi pitää kymmenenkin päivää, itse ajattelin, että juotan pullon loppuun, kun on vieläkin suht yhteistyökykyinen elukka. Ruoka pitää vaihtaa erikoisruokavalioon ja hiekkalaatikoita lisäsin yhden kipaleen (mikä on aika tyhmää, koska nyt ne kaikki suosii tuota yhtä laatikkoa). Kokeillaan nyt näillä vaikka jo valmistelin lapsia siihen, että tuo kisu saattaa joutua piikille. Ja en, en luovuta näin helposti, mutta en myöskään katso tämänkin kanssa 9 vuotta tämmöistä varsinkin, jos kissa itse kärsii tuosta vaivastaan.

Lääkärilaskusta otin nyt sitten osamaksun ja vielä pienimmällä mahdollisella erällä. Maanantaina kuitenkin maksoin lasten korvakontrollit matkakassasta (korvaan viimenen päivä lisistä) ja aion tuon maksaa syksyllä pois. Uusi ruoka maksaa n. 10€/kilo ellen löydä netistä halvemmalla, joten siihenkin pitäisi olla rahaa. Onneksi sain lasten hiukset leikkautettua 8 eurolla ja kävin tankkaamassa juuri tankin täyteen 42senttiä/litra bensaa rajalla.

Laskeskelen parhaillaan syksyn tuloja. Luvut on hiukka jäätäviä eikä päätöksiä ole vielä mistään, mutta alustavia laskeskelmia on hyvä tehdä. Ajattelin ensin, etten koske veroprosenttiin, että veronpalautuksia on aina kiva saada, mutta taidanpa sittenkin laskea verokortin uudelleen, kunhan saan elo- ja syyskuun palkkakuitit eli pystyn laskemaan keskimääräisen ansion loppuvuodelle. Tarvitsen rahani käyttöön nyt enkä ensi vuonna.

Tällä hetkellä näyttäisi, että pystyisin maksamaan Varman 500€ erän jo ensi kuussa, mutta tästä tarkemmin, kunhan rahat ovat oikeasti kasassa. Taidan arkeen päästyä kysäistä paljon se tekisi, jos kuittaisin koko loppuvelan vuoden lopussa. Ois aika hienoa päästä tuosta puoli vuotta etuajassa...