Tiedättekö sen tunteen, kun ei ole mitään päälle pantavaa? Väitetään, että ainakin naiset pystyvät samaistumaan tuohon tilanteeseen. No, mitäs tuolloin tehdään? Halens? Cellbes? HM? Kappahl? Eli kaikki taas kerran. Kamelin selän katkaisi tällä kertaa päälleni revennyt paita. Pyörittele arki järkevästi kolmen käyttöpaidan ja kaksien housujen kera. On nimittäin syksyn mittaan osoittautunut aikas vaikeaksi, joten otin hiiren kauniiseen käteen ja rupesin klikkailemaan HMn -70% alea läpi. Toki ensin katselin vain lastenvaatteet ja sieltä meinasi taas tulla satkulla vaatetta kotiin, mutta sitten rupesin ajattelemaan asiaa vähän tarkemmin. Miten voi olla niin helppoa tilata vaatetta kahdelle ihmiselle, jotka eivät todellakaan sitä tarvitse lisää ainakaan tällä hetkellä, ja miten voi olla niin helvetin ostaa edes yhdet uudet housut itselleni. Tai ne pirun kengät. Siitäpä se ajatus sitten lähti ja nyt on alet koluttu. Mie jo niin luulin, että alennuksista oisin selvinnyt niilä aiemmin mainituilla takilla ja kahdella mekolla, mutta ei kai sitten. En ole ylpeä shoppailusta, mutta oletan, että kotiin jää vain pieni osa tilatuista vaatteista, joten ei ole tarvetta tehdä velkaa vaan voin maksaa ne seuraavasta tilistä pois.

Auton korjaus on tähän mennessä tullut maksamaan 35€ valtakirjasta, 20€ hitsauksesta ja 14,80€ tarvikkeista. Nyt ovessa on hopean värinen paikka, joka vielä keväämmällä maalataan. Eli vielä olen voiton puolella. Ihan hyvä juttu.

Taloudenpito on tällä hetkellä ihan sekaisin. Jotenkin se ylimääräisen tonnin kuin myös autonkorvausrahojen laitto visaan sekoitti miun pään raha-asioissa ihan totaalisesti ja koko ajan tuntuu, että rahat loppuu kesken ja olen käyttänyt visaa jo kolmella sadalla. En ymmärrä tuota sekoilua nyt ollenkaan, mutta sen tiedän, etten tämän koommin edes yritä maksaa mitään lainaa pois, ellei siihen ole vartavasten säästetty rahat valmiiksi. Ei enää ekstemporekuoletuksia. Toisaalta, muistatko, kun aiemmin sanoin, että nyt ois kaikki porsaanreiät käytetty ja normilyhennyksillä mennään hamaan loppuun saakka? Eilen iskeytyi verkkokalvoilleni Bank Norwegianin mainos. Joskus aiemmin hain niiltä luottoa, mitä en tietenkään saanut, mutta nyt keksin kokeilla josko sieltä tippuis kymppitonnin luottokortti. No ei tippunut kymppitonnia, mutta 5.000 euroa tipahti. Ehkä olin vähän että WHAT?! 5.000 euroa seisoi omalla sivulla käyttövarana ja sen verran kerron nyt, että enää ei seiso. Mutta sen, miten tuon rahan käytin, kerron seuraavalla kerralla :)