Kun nyt on alkanut näyttämään siltä, ettei tässä ihan kädestä suuhun ja suu säkkiä myöten tarvitsekaan elää vaikka velkaa on enemmän kuin vilkkilässä kissoja, olen budjetoinut about satkun joka kuulle semmoisille hankinnoille, jotka eivät ole välttämättömiä ja näin ollen ovat jääneet tekemättä, mutta jotka edistävät elämämme mukavuutta, jos ne tekisin. Tässä kuussa, ensimmäisistä vuorolisistä, investoin kolmen kissan taloudelle aika peruskamaa, mutta silti mulle hieman hifistelyvälineitä kissanhoitoon eli:

32587_PLA_Litter_Champ_3.jpg

http://www.zooplus.fi/shop/kissat/hoitotarvikkeet/litter_locker/207319?rrec=true

Kissanhiekkaroskis ja siihen täyttöpusseja. Jos vaikka se haju, jonka jokainen kissanomistaja tietää lähtevän jätöksistä vaikka ne on pussissa, jäis nyt meillä historiaan. Koko paketti 31,90€.

 

59354_ferplast_katzentoilette_prima_4.jp

http://www.zooplus.fi/shop/kissat/hoitotarvikkeet/kannelliset/heiluriovelliset/264688?rrec=true

Näitä kaks kipaletta, koska kolme käyttäjää. Näistä mie oon haaveillu PIIIITKÄÄÄÄN ja nyt ne raaskin ostaa. Lähinnä siksi, että nämä olivat halvempia kuin Torista löytämäni käytetyt ja nää sentään ovat uudet ja aktiivihiilisuodattimilla. Toivon todellakin, että meidän minimaalisen kerrostalovessan lattiasta ei enää peity yhtään ekstrapinta-alaa kissanhiekkoihin, kun laatikotkin vievät paljon tilaa. Olen kyllä kokeillut edusmattoa laatikolle, mutta tiedättekö, että se on aika ällön tuntuinen jalkapohjaan, kun tulee suihkusta ja siitä ne kivet tarttuu omiin jalkapohjiin. Voi yökötys sentään.

Noiden lisäksi ostin jotain kissanminttujuttuja, laserleikkisäteen millä juoksuttaa nuo kuoliaaks, vaihtosuodattimet laatikoihin ja jotain muutakin pikkusälää yhteensä n. 80 eurolla. Enkä edes ostanut velaksi. Olen aika ylpeä itsestäni.

Kissatarvikkeiden lisäksi tässä kuussa on pitänyt ostaa tytön muskarikirja ja samaan tilaukseen sitten lykkäsin kolme kautta Game of Thrones -sarjaa 7,90€/kipale. Ja nämäkin otin vain laskulle eli maksan heti kuun lopun tilistä eli ei velaksi jonnekin Klarnan jatkoksi :) Ensi viikolla olisi kampaaja, pakko värjätä hiukset ja saada joku hoitokäsittely; nää tais kärvähtää latvoistaa keväällä otetun vaalennuksen johdosta. Mutta tuossapa ne tämän kuun törsäilyt sitten olisikin. Ensi kuussa jatkan ostoslistan pienentämistä muista kohdista.