Siunattu ykkösvapaa ennen kolmea aamuvuoroa. Ja sitten taas ykkösvapaa. Kun ei kesälomaa ole ihan omasta valinnasta, on pakko ottaa vapaapäivistä kaikki ilo irti. Ajattelin ensin, että kokeillaan ilmaisia huvituksia, mutta eihän se nyt tietenkään mennyt niin kuin piti. Alennuksista olen etsiskellyt vaatetta lapsille sekä nettikaupoista että samoista kivijalkaliikkeistä ja tokihan sieltä on jotain löytynytkin. Vierailu HMlle ja Lindexiin kustansi aika tarkkaan 130€ alennusten kera. Lindexiin heitin taas yhden lumppukassin, joten siitä kuittasin vielä lisää alennusta. Toinen olisi pitänyt olla mukana HM-ostoksia varten, mutta onneks sieltä lähti mukaan vain 26 eurolla tavaraa.

Yleisön pyynnöstä käytiin elokuvissa. Eilen katselin lippujen hintoja Itse ilkimys 3 elokuvaan ja päädyin sekä rahan takia että nuoremman vuoksi käyttämään nämä 2D-näytöksessä. Mukaan tarttui pop corneja keskikokoinen purkki, joten yhteiskustannut oli 28,20€. Muut eväät sentään tajusin ottaa jo kotoa (juomiset) ja aiemmin käydessämme Prismasta (karkit), joten 2D-näytös hoitui kokonaisuudessaan 3D-lippujen hinnalla. Pitää olla ihan tyytyväinen tuohon. Ja kieltämättä vaikka päivä kustansi jotain, tunnen kyllä itsekin ladanneeni akkujani taas seuraavaa työrupeamaa varten vaikka vain ykkösvapaa olikin.

Olen vähän noita työjuttuja miettinyt ja päätynyt nyt tekemään enemmän kotona tehtäviä puhelintöitä, joista kuitenkin hyvänä kuukautena kuittaan useamman satasen ja jättämään ne hoitokoti-keikat vähemmälle. Kahdesta iltavuorosta kuittasin vain 160€ ja tuntuu, ettei tuo puolen tunnin ajo suuntaansa ja illan viettäminen sellaisessa rutiinipitoisessa työssä, josta en edes pahemmin nauti on sellaista, mihin en välttämättä halua käyttää aikaani. Toki, jos vapaapäivät osuvat, saatan vieläkin lähteä keikalle, mutta en aio olla kovin aktiivinen tuon asian suhteen.

Muutoin muutoksia varmaankin on tiedossa päätöihini. Laitoin prosessiin siirtymiseni pelkästään yövuoroon. Kovin ilahtuneesti ei tuota asiaa otettu osastolla vastaan, ymmärrän kyllä, että kolmivuorotyö on kolmivuorotyö, mutta omaa työkykyäni ajatellen yötyö tuntuisi kaikkein parhaalta vaihtoehdolta, jos meinaan alalla pysyä. Rekryyn olen jo ollut yhteydessä asiasta 1.10 jälkeisen ajan tiimoilta, mutta en odota suuria. Siksipä olen hakenut töitä muualtakin ja ensimmäinen haastattelu on tulevana maanantaina. Jos tuon työn saisin, olisi periaatteessa edessä alan vaihto ellen jatkaisi Siun sotessa keikkailijana. Mutta tämä on vielä niin aikaista, ettei siitä sen enempää. Olen myös pyöritellyt mielessä kuntoutuspäätöksen käyttämistä, mutta se vaatisi suunnitelman enkä todellakaan tiedä mihin päin tästä lähtisin kuntoutumaan.

Moni asia on auki, mutta eipä tämä ole minulle mitään uutta :)