Tänään olis ollut Polinnassa käynti, mutta pakko oli siirtää sitä viikolla. Tää nuha kehitti kuumeen viime yönä, joten nyt on aika levätä, jos vaikka viimeistään lauantaina ois taas työkuntoinen (huomisesta niin väliä, voin soittaa saikkua, mutta rahakkaat yöt alkaa lauantaina).

Pankin kanssa sovittiin vuoden määräaikaisesti tuo toisen lainan lyhennys 86 euroon. En nyt ihan ymmärrä miksi se piti tehdä määräaikaisesti, mutta onpahan nyt edes tuon verran eteenpäin. Nyt näyttäis siltä, että kun maksuista poistuu verot ja kolme osamaksuluottoa, mun kuukausisumma lyhennyksiin on abouttiarallaa saman verran pankkilainojen kanssa kuin mitä se on nyt verojen ja osamaksujen kanssa. Olen ihan tyytyväinen tuohon.

Se testiteksti tuotti työpaikan. Nyt vain pitäis vaihtaa oma henkinen vaihde ja ajatusmaailma takaisin romanttisen rakkauden puolelle, koska se on sisällöntuottamista seuranhakupalvelun blogiin. Mun pitää päästää puhelinhommasta irti ja mahdollisimman pian sittenkin.

Tehyn kassa vastasi ja vastaus oli odotettu. Päiväraha pysyy samana eli saan hurjat 67€ ja rapiat per päivä. Tiukkaa tulee olemaan, mutta tiukkuutta on jo harjoiteltu. Kokeilin nimittäin tässä kuussa sellaista, etten vienyt neljää satkua ollenkaan tilille vaan jätin ne kotiin kaappiin. Tuohon samaiseen purkkiin tuli tässä kuussa myös Torissa myydyistä 42 euroa. Tällä hetkellä purkissa on 255 euroa jäljellä eikä oo enää mitään syytä käydä kaupassa. Tuohon kuluneeseen pariin sataan kuuluu ruokaa ja viidenkympin edestä käsinettä syksyyn ja talvelle molemmille lapsille. Oisin saanut kulumaan paljon enemmänkin, esim. Reiman topparukkaset maksaa melkein kolmekymppiä, mutta näitäpä emme ostaneet. Kumpikin valkkas n. 13 euron rukkaset ja vk-käsineet. Olen ihan tyytyväinen lasten valintaan ja siihen, että tajuavat sen, että se raha, mikä kauppaan kannetaan on pois muumireissusta. Taidanpa tuon jäljelle jäävän 255 euroa pistää meidän matkakassaan... Tai sitten säästelen purkkiin jonkin lainan summan ja vien kerralla tilille ja maksan jonkin lainan pois. Saas nähdä. Toki, jos veisin puskuriin, siellä ois sit lähemmäs 600 egeä...hyvin houkuttelevaa...

Mulla on jäljellä kuusi työvuoroa. Laitoin Toriin ilmoituksen, että etsin töitä ja pari yhteydenottoa onkin jo tullut. Niistä enemmän sitten, jos niistä oikeasti tulee jotain. Nyt alan potea flunssaa ja katsella HBO nordicia, koska se on voimassa vielä kahdeksan päivää.