Verottaja oli taas laittanut euroja tänne päin. Luulisin, että kyseessä ovat negatiiviset alvit, joita hain kuun alussa palautettavaksi, mutta silloin saldo ei riittänyt palauttamaan mitään. Tai sitten en tiedä. Ihan sama. 128 euroa ja 58 euroa kyllä kelpaavat tilin täytteeksi varsinkin, kun on ollut hiukan joululahjasekoiluja.

Muistatte varmaan Hobby Hallista tekemäni tilauksen 240 euron edestä joululahjoja? NO. Tuo paketti ei ikinä saapunut, koska joku vuosituhannen torvi Postilla oli käsitellyt lähtevän paketin asiakaspalautuksena. Voi kettu mie sanon, oikeesti?! Laitoin hieman puhelua ja sähköpostia paketin perään ja Hobby Hall oli omatoimisesti uusinut tilauksen. Pääpaketin sain eilen vaikka siitä puuttuikin kaksi tuotetta. Tänään tuli toinen paketti, jossa olikin jo aiemmin saamani tuote. Tuon tietäävät HHlla ja sanoivat jo aiemmin, että oli niitä yksi tai viisi niin hyvää joulua vaan. Näitä uusia paketteja odotellessa multa jo petti hermo ja käväisin kaupasta sekä siskon perheen lahjat että omilleni ne tärkeimmät lahjat. Koko ostosreissu kustansi 65 euroa. Paketissa tuli siis siskonkin lapsille lahjoja ja vaikka olin jo ostanut kaupasta päätin, että saavat kaikki heille ostetut, koska siskon perheellä on nyt erityisen tiukkaa ja itelläni ei kuitenkaan vararikko tule näistä lahjoista. Sen verran Posti nosti osakkeitaan, että sain vihdoinkin tänään myös viime kuussa tilaamani pokemonkortit. Nyt voin kääräistä molemmille pakettiin myös uudet poke-kansiot ja 360 poke-korttia/nenä. Siinäpähän vertailevat jokusen hetken :)

Eksän laina/avustus/mikälieriippakivi (joo, kyllä, tunnen olevani kiitollisuudenvelassa, joten on se vähän niin kuin riippakivikin) oli tässäkin kuussa 150€. Oikeastaan odotin pyöreää nollaa, koska joulu lisää menoja oli jouluvihaaja tai ei (eksä on Grinch). Kiitoksena tähän astisesta avusta päätin helpottaa hänen joulustressiään lupaamalla osan lasten lahjoista hänen luonaan annettavaksi. Toki tässä on myös oma lehmälauma ojassa eli lapset saavat enemmän toivomiaan leluja, mutta minä voin päättää mitkä mölytoosat annetaan minun luona ja mitkä menevät isälle (eli kaikki mölytoosat lähtee isälle).

Sen verran olen saanut omaakin terveyttä hoidettua, että käväisin hammaslääkärissä. Kunnallisessa kävin ja ottivat kuvat. SEITSEMÄN REIÄN ALKUA näkyi kuvissa! SEITSEMÄN! Olen hieman järkyttynyt. Se yksi reikä paikataan maaliskuussa ja jo aiemmin pääsen hammaskiven poistoon, mutta nuo alut nyt jätetään muhimaan. Miettikää, seitsemän reiän alkua! Tästähän on tulossa jonkinlainen lasku jo tarkastuksesta ja toki myös tuosta paikkauksesta. Toisen laskun sain jo kotiin, kun jouduin käymään viime kuun lopussa päivystyksessä paikkauttamassa pääni. Lensin takaraivolleni jäiseen katuun. Kolme tikkiä takaraivoon ja aikas hömelö olo, mutta ei kuitenkaan sen enempää. Mikähän mut sais vielä silmälääkäriin...

Tämä ja ensi yö pitäisi vielä kärvistellä töissä, sitten olisi ihanat viisi vapaapäivää.