Kyllä, aika nopeaa toimintaa tilisiirroissa, kun rahat olivat jo tänä aamuna OPn tililläni. Ja sitten se jako:

Ensimmäisenä maksoin auton. Nyt tuo romukasa on miun. JEE! Valitettavasti olin kerennyt keskiviikkona maksaa tämän kuun laskun, mutta onneksi se oli jo kirjautunut ja väheni netistä tarkastettavasta jäännösvelasta. Sinne hujahti rapiat päälle kaks tonnia.

Toiseks tyhjensin Klarnan. JEE! Ikuna enää ei tule tililuottoa tuohon firmaan. Laskulle voin tilata, kun ei ole sitten omaa rahaa kiinni ostoksessa ennen kuin päätän sen pitää, mutta tililuotto ja n. 30 prosentin korko, nou tänks.

Kolmanneksi tyhjensin Visan. JEE! Miehän sanoin, että tavoite on tyhjentää se tämän kuun aikana :D No ei tietenkään toisella velalla, mutta onpahan nyt tyhjä, piru vieköön.

Sittenpä ois pikkuisen päälle tuhat lainaeuroa makaamassa mun käyttötilillä. En todellakaan tiedä mitä niillä tekisin, jotta saisin parhaan mahdollisen hyödyn kuukausierien pienennykseen nähden. Nuo kolme tyhjennystä toivat n. 70 euron pienennyksen. Ensin ajattelin, että maksan yhden työntekijän palkkasaatavat pois ja maksaisin toiselle könttänä ja ottaisin sitten taukoa toisen saatavien lyhennyksistä. Toisaalta tuo tuhateuronen on vain pikkuisen vajaa puolet Bigbankin lainasta, säästäisinkö sen summan kokonaan ja tyhjentäisin tuonkin. Toisaalta hullua makuuttaa lainarahaa tilillä tuon säästämisen ajan, voisin palauttaa tuon tonnin Norwegianiin mikä pienentäisi tuon lainan kuukausierää. Toisaalta. Ostin jo passin. Viisumi vielä puuttuu. Kampaajalle pitäisi päästä. Pari laskua on myöhässä. Exän apua en ole kysellyt ja ilmeisesti sitä ei tule ilman kyselyä. Rahaa ruokaan ja bensaan ei ole, ellen tyhjennä kaikkia säästöjä. Niitä vaatelaskuja on tulossa. Hobby hallin laskuja tuli jo. Pojan synttärit on kohta (paikkavuokra ja tarjoomukset). Ja vaikka ja mitä. Onhan näitä aina, kaikkea maksettavaa, mutta olkoon. Jos vaikka säästöä ei tulisikaan enempää kuukausierän suuruudessa, sitä tulee siinä, että maksan korkoja ja kuluja vain yhteen paikkaan kolmen paikan sijaan ja auton vakuutuksista voin nyt hakea säästökohteita myös. Passi ja viisumi ovat myös kuluja, joiden odotan haukkuvan hintansa aika äkkiä. En ole pitkilleen tankannut Suomen puolella, mutta aina maksan kaverille hakuja, jotka nyt jäävät pois. Olen myös kuullut, että siellä olisi halvempaa käydä kampaajalla ja toki aion testata tuonkin palvelun. Katsotaan mitä muuta kivaa sieltä löytyykään...

Hobby hallin kanssa on kiva pieni sekaannus menossa ja varsinkin se on kiva, kun välikädessä on Lindorff. Posti siis hävitti mun alkuperäisen tilauksen, perille tuli vain yksi tuote, joka tuli omassa paketissaan ja mulle luvattiin, ettei tuota tuotetta laskutettais uudestaan vaikka tulisi sitten toisessa tilauksessa toinen samanlainen. No on se nyt laskutettu kuitenkin kahteen kertaan ja vieläpä kahdella eri hinnalla. Toki aion nyt sen paketin palauttaa ja haluan mitätöitäväksi kalliimman hinnan. Myöskin nyt on tullut postiin eräs tuote, joka puuttui tuosta toisesta lähetyksestä enkä sitä enää tarvitse (joululahja), joten palautan myös sen. Lisäksi Hobby hall on vaihtanut Lindorffin johonkin toiseen palvelutuottajaan, joka markkinoi Kuukausilaskua, johon aion vaihtaa koko tilauksen laskut, koska siinä on pienemmät kulut. Jotenkin tuntuu, että tää säätäminen HHn kanssa vois jo loppua. Plaah.

Laitoin äsken sähköpostia osastonhoitajalle kesästä. Saas nähdä mitkä on hänen suunnitelmat minun pään menoksi vai onko niitä ollenkaan...