Jatketaanpas sitten toisen viikon purkua:

9.7 iltapalaksi aamupala (eikö ookkin sekavaa :) ), aamupalaksi edellisen postauksen ale-leipiä kinkulla ja kananmunalla ja töihin mukaan kanakastiketta ja herneitä.

10.7 iltapalaksi loput leivät, töihin lähtiessä aamupala ja edelleen riitti töihin kanakastiketta ja herneitä.

11.7 iltapalaksi kävin miehen luona syömässä kaurapuuron ja leipäpalasia, töihin lähtiessä aamupala ja evääksi mieheltä otettua maksakastiketta ja perunoita. Käväisin myöskin kaupassa:

2%20vkon%20kuitti%202.jpg2.%20vkon%20ostokset.jpg

12.7 iltapalaksi söin ananaspizzan, herättyäni aamupalan ja töihin otin evääksi jauhelihapizzan.

13.7 piti käydä jo täydentämässä eli:

2.vkon%20t%C3%A4yd..jpg

Sitruunalakutuutin söin heti iltapalaksi. Lasten kanssa käytiin kissoille tuo säkki, koska postissa tulossa oleva ei ole vieläkään tullut. Illalla käytiin keräämässä lasten kanssa pulloja Ilosaarirockin ympäristöstä (heille käyttörahaa, viikkorahaa eivät nyt saa) ja samalla, kun palautettiin pullot ostettiin iltapalat:

2.vkon%20t%C3%A4yd.ostot.jpg

Eli lapsille juustohampparit, kaikille vesimelonia ja itse hotkaisin aamupalaksi jauhelihapyörykkäpussin ja mansikkatuutin.

14.7 aamupala ja lapsille rieskapalaset. Tuon sitrusjuoman otin rokkiin mukaan, siitä sain vesipullon itselleni. Rokissa söin siis talon eväitä ja lapset päivän aikana mummin ruokia. Illalla rokkitöistä tullessa ostin kuitissa näkyvät herkut ja ne hotkaistiin lasten kanssa heti kotona.

15.7 aamulla lapsille rieskat ja itse söin hapankorppupalasia. Iltapäivällä syötiin kalapuikkoja ja ranskalaisia. Ehkä siinä välissä lapset otti pillimehut ja taisi mennä jäätelöäkin jokaisen mahaan.