Eli se kuluseurannassa mainittu pahan onnen markiisi. Majoituimme Tuurin leirintäalueelle pariksi ensimmäiseksi yöksi ja tottakai alueen yli pyyhkäisi pirullinen ukkosmyrsky toisena päivänä. Se saamarin myrsky iski kiinni vain ja ainoastaan meidän auton levitettynä olleeseen markiisiin ja repi sen käyttökelvottomaksi. Siitäpä sitten auto reissun päätteeksi pajalle ja sovittiin, että maksetaan auton omistajan vakuutuksen omavastuuosuus. Siispä onni onnettomuudessa ja päästiin niinkin pienellä summalla kuin 806,45 euroa. Tätä varten tyhjensin yhden rahaston.

OPR-luotto harppasi alaspäin, kun huomasin, etten saa lyhennystä maksettua kuukauden tuloilla. Tyhjensin toisen rahaston ja maksoin koko summalla tuota lainaa pienemmäksi. Näin taitaa tapahtua myös tässä kuussa ja tulevina kuukausina, kunnes tuo laina on taputeltu kokonaan. Olen kyllä varsin kartalla siitä, että rahastoja on tullut myytyä useammilla tuhansilla euroilla tänä vuonna, minkä vuoksi en uskalla rukata veroprosenttia yhtään alaspäin vaikka normaalisti olisin noin tehnyt. Nyt vaan yritän minimoida mahdolliset mätkyt ja hengitän seuraavan kerran veroehdotuksen saavuttua.

Kulutusluotto ja Bank Norwegian taas hiipivät ylöspäin, kun en saanut erään konsertin (joka olisi pitänyt olla jo viime keväänä, kun tulot olivat suuremmat) lippuja myytyä pois ja päätettiin lähteä reissuun vaikkakin velkarahalla. En aio tuosta ruoskia itseäni sen enempää, nyt keskityn siihen miten luovin joulun...ja ensi kesän reissun...ja tyttö odottaa koiranpentua...ja itse odotan kuin kuuta nousevaksi ensi vuoden kevättä, jolloin viimeistään OPR on taputeltu kokonaan ja ensi vuoden syksyä, jolloin päättyy sekä pankkilaina että kirjanpitäjän lyhennykset. Tuossa häviää kuukausilyhennyksistä yhteensä 640 euroa, mikä varmasti tuntuu ja helpottaa hengittämistä entisestään. Vuosi vielä. Sen jaksan, jos en muun takia niin siksi, että on pakko.

 

IMG_20220920_204624.jpg

Stingiä käytiin kuuntelemassa Tampereella. Hyvää musiikkia hyvässä seurassa, mutta suhteellisen lyhyt n. 1,5 tunnin keikka. Tosin herra ei pahemmin taukoja harrastanut kappaleiden välillä, joten ihmekös tuo, jos ei soitto loputtomiin kestänyt.