Kun ei tili mene samana päivänä, kuin se tulee. Ja silti mulla on pieni paniikki siitä, riittääkö rahat. Mie oon niin monta vuotta ennen lasten syntymää elänyt niin, että palkkapäivänä maksetaan laskut ja siinä se sitten melkein olikin. Ruokaan on jäänyt tai sitten ei ja jos ei ole jäänyt niin mummini on antanut kympin toistaan ruokarahaa. Nyt kun on suita ruokittavana, on pakko olla suunnitelmallisempi rahankäytön suhteen ainakin niin, että on ruokarahaa ja bensaa koko kuukaudeksi.

Laskin, että kiitos lisien, mulle jäisi laskujen jälkeen n. 700 euroa. Tuohon, jos vielä lisätöistä saan noin 500 euroa, olisi liikkumavaraa päälle tuhannen euroa. Ei ollenkaan huonosti, mutta nyt jo taistelen itseni kanssa siitä, miten nuo jaan. Paljon laitan laskutilille, laitanko matkatilille mitään (laitan, haluan reissuun joku päivä) vai laitanko kaikki hätävararahastoon. Paitsi, että en laita. Tuosta lähtee ruokarahaa 350€, verottajan 196€ ja OPRn 277€. Siitä jäisi vielä 377€ eli pikkuisen päälle lisät. Noista Arcticin tilaus n. 100€ ja jos lapsille löydän elokuun aikana sängyt niin rahat onkin aika hyvin taputeltu. Mutta lasten sängyillä ei ole mikään kiire, kerkeän ostaa ne myöhemminkin. Mieluummin nyt säästelen eri tileille kaikki mahdolliset roposet ja päivittelen lastenhuonetta ajan kanssa.

Voihan tätä elämää, yht´äkkiä onkin liikaa rahaa, niin, ettei tiedä mitä määrällä tekisi :D No, jos ei muille tileille tunnu mahtuvan, laitan ylimääräisiin lyhennyksiin. Sinne sopii aina, kun maanantaina on aika vetäistä se tili tyhjäksi ensimmäistä kertaa.