Sain ansiosidonnaisesta päivärahasta kielteiset päätökset sekä huhtikuusta että toukokuusta. Toukokuun päätöksen jälkeen ketutti niin raskaasti, että päätin heittää hyvästit koko kassalle ja päivärahoille ja ajattelin, että tarkistutan asumistuen, jos vaikka se nousisi sen pari sataa, mitä sain päivärahoja helmi- ja maaliskuulta.

Kissanketut se mitään nous. Päinvastoin. Aiemmin sain asumistukea 283,58 euroa ja nyt saan 168,33 euroa. Miinus se saamarin 50 euron erä takaisinperinnästä. Huoh.

En tiedä. Jos oisin fiksu, lopettaisin ainakin toisen työni kokonaan. Tai ei. Jos oisin ollut alunperinkin fiksu, olisin heittänyt kaikki velat ja laskut ja ihan tasan kaiken ulosottoon ja elänyt yhteiskunnan tuilla. Mutta, kun en ole, pitää vaan vetää kukkaronnyöriä tiukemmalle aluksi tuon 115 euron edestä ja tämän kuun jälkeen n. 600 euron edestä, koska seuraava ulosottoerä on viimeinen. Sitten ei ole tiedossa helpotusta ennen kuin lainat alkavat loppua ja ensimmäinen loppuu vasta ensi kesäkuussa.

Huomaa kyllä, että juuri palattiin lomalta. Ei vituta, ei edes ketuta vaikka tuon asumistukipäätöksen luin tänään kotiuduttuani. Ilmeisesti loma on tehnyt tehtävänsä.