Yleisön pyynnöstä käydään läpi meidän perheen harrastukset:

Lapsi 1.

- parkour-kurssi, kertamaksu 40€

Toiveissaan on myös miekkailun aloittaminen, mutta jos edes alkeiskurssin saisin ensin metsästettyä niin mietitään sitten jatkoa. Parkourista on tykännyt, sille haluaa jatkoa talvikaudelle. Musiikista pitää nyt välikautta, toivottavasti jatkaa keväällä ja siihen on jo haettu vapaaoppilaspaikka.

Lapsi 2.

- sirkus, vapaaoppilaspaikka

- konservatorio, vapaaoppilaspaikka

- cheerleading, maksaa mansikoita, mutta talkoilla pystytään pienentämään maksuja

- ratsastus, 30€/krt, edellyttää sekä minun, tytön että tallin kalenterissa olevaa vapaata paikkaa eli tänä talvena jää harvinaiseksi herkuksi, jos keretään ollenkaan.

Minä

- koiran kanssa lenkkeily, maksuton

- etsinnät yms. sisältyy yhdistyksen jäsenmaksuun

- tottis vierailevalla kouluttajalla 5€/krt

- isommat etsintä-harjoitukset, maksu määräytyy osallistujamäärän mukaan

- kaikki muu, mitä luulen harrastavani on maksutonta

Eräässä kommentissa mainittiin pitkä lista harrastuksia, joita meillä pitäisi olla, mutta ei se lista taida oikeasti olla niin pitkä. Pojalle on ollut hirveän vaikea löytää mitään mielekästä harrastamista, mikä tapahtuu kodin ulkopuolella ohjattuna. Toki fortin pelaaminenkin lasketaan harrastukseksi, mutta sen vastapainoksi haluan sellaista missä ei istuta paikallaan.

Tyttö harrastaisi ihan tasan kaikkea mitä maailma tarjoaa, jos olisi aikaa ja rahaa, mutta pikku hiljaa kesän aikana johdattelin ajatukset siihen, että nyt panostetaan yhteen lajiin ja jos cheer ei olekaan kivaa enää kauden jälkeen, hevosten pariin voi aina palata uudestaan.

Omat harrastukset keskittyvät koiran ympärille ja lukemiseen. Golfia kokeilin viime kesänä, mutta ei ole minun juttu (erittäin stressaava laji). Kommentissa mainittu jälkikurssi oli kertamaksullinen kurssi, ei siis toistuva kulu ja vieraskouluttajan tottikset tai isommat harjoitukset tapahtuvat vain silloin tällöin.