Ei voi muuta sanoa kuin, että sitkeessä on. Vaikka miten pyristelee niin tuntuu, että vielä tiristetään viimeisetkin mehut.

Tilasin toukokuussa kahdet housut Cellbesiltä. Olin varautunut maksamaan ne kesäkuun alussa niin kuin teinkin ja maksoin vielä vähän liikaakin, jotta ei tulisi mitään korkolaskua. No kappas. Kuun puolivälin jälkeen tuli kuitenkin korkolasku. Työnsin laskuun heti 20 euroa, jotta riittäisi kerralla ja sainkin siitä nyt takaisin melkein puolet. Ihmettelen suuresti, jos vielä ensi kuussa saan tuosta jotain laskua.

Sama juttu Tuohen kanssa. Vielä tuli lasku. Joka mun ois pitänyt katsoa paljon tarkemmin, kuin vain puhelimenruudulta vilkaista ja suutuspäissäni maksaa lisää. Voi hyvä helevetti sentään. Se olikin -1,36€ ja nyt siellä on sitten kymppi lisää miinusta eli saatavia pitäisi pyydellä pois.

Entäs sitten visa. Paremmin kuin toukokuussa. Huomattavasti paremmin, mutta ei kuitenkaan täydellisesti. Kyllä sitä on pitkään ollut sokea omille numeroilleen. Ajatellut, että joka päivä on syöty enkä vieläkään ole velkavankeudessa niin eihän sitä voi olla miinuksella jatkuvasti. No nähtävästi voi. Tiedättekö, on oikeastaan aika pelottavaa tehdä budjettia, kun näkee silmiensä edessä, ettei homma oo vieläkään balanssissa.

No mitä sillä pirun visakortilla on sitten tullut höylättyä:

1. äidin tekemä tilaus 89,75€. Tämä maksettu heti takaisin kortille.

2. kahvila 18,10€. Tämäkin maksettu heti takaisin kortille.

3. tankkaus 30€. Samat sanat.

4. eläinlääkäri 38,80€. Tästä maksettu 36€ takaisin.

5. koiran tilaus 21,87€. Tästä maksettu 25€ takaisin.

Ja sitten se lähti taas käsistä:

6. koiran tilaus 69,83€

7. ruoka 73,86€

8. tankkaus 20€

9. hotelli 144€. Tästä maksettu 142€

10. tankkaus 40€

11. koiran ostos 37,91€

Olevinaan kohtaan 7. mulla oli tilillä suurin osa rahoista, jotta maksan heti takaisin, mutta sepä sitten jäi tekemättä. Koiraan liittyviä ostoksia voisin puolustella ja selittää, mutta enpä jaksa. Kai ne olisi voinut odottaa vielä toiset puoli vuotta, mutta en jaksanut enää lykätä. Jep, saa kivittää.