Kerkesin aika lahjakkaasti nielaista ennen kuin olin edes nuolaissut. Taputeltu soppari...my ass! Miehän sanoin, ettei pitäis ikinä suunnitella mitään, kun ei ne kuitenkaan toteudu. Tuo sopimuksen jatko oli siis sovittu sähköpostitse, mutta tänään kun kyselin sopimuksen perään sanoikin, että jatkaa sopimusta sitten, kun olen ollut pidempään töissä. Ihan en nyt ymmärrä, mikä tuossa asiassa on niin vaikeaa ja jos oikein hankalaksi haluan heittäytyä niin eikös tuo oikeastaan ole jo sopimus, kun päivämäärät ovat sähköpostissa kirjallisena? No toki hankalaksi heittäytyminen merkkaa sitä, ettei tuon pätkän jälkeen olis tuohon putiikkiin asiaa ja ehkäpä koko Siun sote pistäis ovesa kiinni, joten... Äh, en mie tiiä. Katotaan nyt jatkuuko vai ei. Ja onhan mulla edelleenkin kuntoutustukipäätös odottamassa, jos ei työt jatku tuolla tai muuallakaan. Ja ottaen huomioon miten paljon tuli keikkakutsuja tän parin työttömyysviikon aikana, mie oisin saanut leivän ihan noistakin keikoista. Joten en suostu hätäilemään.

Sitten niitä hetkellisiä lottovoittoja:

1. Palkkakuitti oli jo tullut nettipankkiin. Tiistaina tilille rapsahtaa 3136,77€! Ihan uskomatonta! Varovaisesti toivoin kahta tonnia, mutta en suin surminkaan uskaltanut toivoa tuommoista summaa. Aion pysyä entisessä suunnitelmassa eli kaikki yli kahden tonnin pistän syrjään. Marraskuuhunkaan en tarvitse ottaa ehkä mitään, koska:

2. Jouduin uusimaan verokorttini, koska viimeistään joulukuun tilistä olisi mennyt ainakin osa, jos ei kokonaan 42,5 prossaa veroa. No en kyllä meinannut tuon vertaa antaa karhulle, joten samalla hain pois tämän vuoden työmatkakustannukset ja otin uuden verokortin sivutuloille (eipä noita enää ole) ja etuudelle eli haussa oleville päivärahoille. Hieman hymyilytti, kun perusprosentiksi tuli 9%! Vau! Tuolla aion antaa nyt mennä verotuksen, heittäkööt vaikka mätkyjä sitten ensi vuonna. Tuohan tarkoittaa sitä, että mun peruspalkan verotus keveni niin, että vaikka ensi kuussa ei tule lisiä, saan silti pikkusta vajaa kaks donaa. Ja kaupan päälle oikaisun nyt liikaa veloitetusta parkkimaksusta.

Kun ei kerran sopimusta tipukaan vielä, en aio keskeyttää asumistukea ennen kuin uusi sopimus on tehty. Jos sitä siis tehdään ollenkaan. Tää ala on niin tätä. Pätkää ja epävarmuutta.

Kertokaahan muuten miten sekaisin pitää ihmisen olla, jotta maksaa auton lyhennyksen yhden kuun aikana kaksi kertaa? Näin nimittäin on ensi kuun nollalaskusta päätellen käynyt. Ei hitto, millon mulla on muka ollut noin paljon ylimääräistä? Toisaalta nähtävästi tämä otteen löysääminen talousasioista kannattaa, jos silloin velat lyhenee rivakammin :D Kun ei muista millon on mitäkin maksanut, maksaa paniikissa enemmän kuin ois tarviskaan :D Nopea maksutahti on peukun arvoinen :)