Tiedätkö miltä tuntuu, kun tietää jo tässä vaiheessa vuotta missä viettää kesän? Entä tiedätkö miltä tuntuu nähdä oma nimi lomalistassa? Siis niin, että se loma on palkallista? No miepäs tiedän nyt :D

Ihan piruuttani katoin töihin tullessa, että miten ihmisillä menee lomat ja siellähän se omakin nimi iski silmään. Aika hulppeeta. Toivomani viikko on vapaata, joten ensi kesän reissu on nyt hotellivarauksia vaille valmista kauraa. Äidille, joka lähtee toiseksi aikuiseksi pyryharakka-vahtiin, sälytin jo ruokahuollon mietintää ja kai tässä voisi pikkuhiljaa alkaa varailla pääsylippuja netistä :) Näin sais kustannuksiakin jaettua kuukausien mittaan eikä kaikki pompsahtaisi kerralla ja pakottaisi luottokortin käyttöön. Aika hyvä juttu, sanon minä.

Juuri kun pääsin kirjoittamasta, miten hyvä tämä nykyinen työaika on ollut, löytyykin sähköpostista ohn kirje, että syyskuun loppuun ainakin voisin jatkaa täällä. Ja vieläpä niin, että elokuun alusta osittaisella työajalla eli aion hakea osittaista hoitorahaa. Tosin minun tapauksessa tuo työaika on hieman hankala, koska tunteina Kela haluaisi 90h/3vkoa, mutta lähetin kyselyn onko 91,5h/3vkoa este tuolle hoitorahalle. Jos tuo menee hankalaksi, hylkään tuon hoitoraha-suunnitelman. Kuitenkin loppujen lopuksi ero on 2 yötä/3vkoa.

Mie oon oikeesti aika onnesta mykkyrällä nyt. Täällä on ainoa huono puoli se, että työ itsessään on melko rutiininomaista. Mutta se on oikeasti ainoa huono puoli, joten ehkä paras työaika, kaikki läpisaadut vapaatoiveet, palkallinen loma ja sen ajankohdan onnistuminen ja hyvä työporukka painavat nyt vaa'assa paljon enemmän.