Eilen illalla sain vihdoinkin avattua edellisessä päivityksessä mainitsemani tilit. Nyt siis lähden jakamaan säästöjä matkatilin, hupitilin ja laskutilin kesken sekä edelleen säästölippaaseen menee 52 viikon säästöhaaste. Matkatililtä meinaan kustantaa haaveissa olevat ulkomaanmatkat alkaen Legolandin reissusta, jota himoitsen tapahtuvaksi ensi vuoden aikana. Hupitililtä makselen kaikki ensi vuoden tapahtumien pääsymaksut, teatteriliput, elokuvat, festarit, konsertit ja muumi- ja titinallemaailmareissut. Laskutilille ajattelin lähinnä jemmata rahat Ifin vakuutusmaksuihin (opn vakuutusmaksut tulee kuukausittain, joten niihin ei tarvitse varautua), lasten harrastuslaskuihin, autoveroon ja Arcticin koulutuksiin.

Tilasin illalla myös rekisteröintitodistuksen ikälisää varten. Ikälisään hyväksytään viisi vuotta yrittäjyyttä sairaanhoitajana, joten tuota varten tarvitsee kaupparekisteriotteen. En tiedä tilasinko oikean paperin, mutta sen varmasti henkilöstöihminen minulle kertoo. Olisihan tuo ihan mukava saada jo ensimmäinen ikälisä, mutta en ole ihan varma kertyykö pätkistäni vielä viittä vuotta.

Olen nyt ollut kaksi yövuoroa töissä ja olo on semmoinen, että voisin lähteä vaikka lenkille. Muutama vuosi sitten aina kotiin tullessa kaaduin suoraan sänkyyn, tuntui, ettei ajatus kulje aamulla enää ollenkaan enkä voinut edes kuvitella tekeväni mitään ennen kuin olin nukkunut. Nyt tämä valvominen tuntuu ihmeen helpolta eikä ole mikään kiire sänkyyn vaikka sinne kohta hiivinkin. Ehdottomasti työrytmin muuttaminen ilta/yöpainotteiseksi tulee olemaan oikea ratkaisu, varsinkin kun näyttää siltä, että valvominen vain helpottuu iän myötä.