sunnuntai, 2. syyskuu 2018

Elokuun kuluseuranta

Jatketaan elokuun paketoimista:

Tulot: 3365,99€

Velat: 1936,50€

Ruoka: 290,77€

Bensa: 140,78€

Budjetoidut menot: 969,96€

Budjetoimattomat menot: 581,45

Tuloja oli palkkatulo lisineen ja lomarahoineen sekä asumistuki, lasten elatusmaksut ja lapsilisät.

Ruokakulut kiipesivät jostain syystä melkein kolmeen satkuun. En mielestäni ostanut mitään ylimääräistä, mutta toisaalta ehkä tuon selittää puolivahingossa kukkuralleen täyttynyt pakastin. Sen verran hyviä tarjouksia on ollut nyt, että onhan ne pitänyt kotiuttaa tiukempia aikoja silmällä pitäen.

Jostain syystä bensakulutkin ovat räjähtäneet kattoon. En ymmärrä nyt olenko merkannut jonkin tankkauksen liikaa (joka ois ehkä kuulunut edelliskuulle), mutta osan selittää viikonlopun reissu Helsinkiin, joka tehtiin mun autolla. Toki kävin tankkaamassa ennen reissua että heti reissun jälkeen, jotta pääsin ajamaan jäljellä olleet kolme yövuoroa.

Budjetoimattomiin sisältyi 221 euron (!) edestä vaatetilauksia eli kesän alennuksien viimeiset vahingot tuli nyt kuitattua. Lisäksi ostin junaliput minulle ja lapsille 133,80€ (näihin oli rahat jo säästetty). Loppusummassa on myös pokemonkortteja (joo, hellyin tämän kerran), 35€ omavastuuosuus joogakortista (kiitos kovasti Siun sote ja e-passiraha, jota en raaskinut jättää käyttämättä), lasten luistimet tulevalle talvelle 38€ (onpahan nyt nämäkin hoidettu ja voin keskittyä polkupyörien etsintään), elokuvaliput 31,50€ (oli hyvä filmi käydä testaamassa 3D-sietokyky lapsilta. Ei maa järissyt tuosta kokemuksesta, joten meille riittää 2D-filmit), ja pikkuherran uusi pyöräilykypärä, joka maksoi onneksi vain 26,95€ (tytön kanssa sovittiin uusimisesta keväällä vähän niin kuin koulua varten hänellekin) sekä jotain pikkusälää vielä lisäksi.

Säästötilanne:

- OP 151,81€

- Seligson 302,74€

- Nordnet n. 633€

Joo ei näkynyt lomarahojen jako tässäkään kuussa. Tai näkyi ehkä hetken, mutta en edes enää muista mihin sitä rahaa tuli taas heiteltyä. Ihan älytöntä tervassa tarpomista tämä säästöjen kartuttaminen tässä tilanteessa kyllä on, mutta koetan jaksaa. Edes vähän.

 

Kommentit

Ladataan...