Tosiaan kulutusta, mutta ei juhlaa. Muistatteko sen "Mulla ei ole mitään päälle pantavaa!" -ostoshulabaloon? No sen vahingot just täsmäilin ja tulos on:

- Kappahl 73,70€, maksettu

- HM 19,99€

- Cellbes 52,02€

- Halens eli Bubbleroom 42,75€

En nyt kovin vakavina osaa näitä summia pitää, kun noita vaatelaskuja on ollut esim. viime vuoden puolella paljon isompia summia. Nuo saan maksettua ilman mihinkään osamaksuihin jakamista.

Sitten se auton remppa. Voi paska sentään. Oven hitsauksesta olen auki vielä 20€. Öljyt piti vaihtaa, 73,43€. Kolme hihnaa ja vesipumppu sekä polttimoita, 410 euroa. Tulossa on vielä renkaiden osto huhtikuun paikkeilla. Voi ääks. Onneks saan näihin rahoitusta isältä, muuten ois itku päässy jo ajat sitten.

Lastenhuoneen sisustus etenee sekin yllättäen juuri nyt. Herrasväki on taas jonkin aikaa kinunnut omia sänkyjä ja kun tajusivat miten paljon omat sängyt vievät tilaa huoneesta, päätyivät sitten taas kerrossänkyyn. Löysin sellaisen torista, jonka voi pilkkoa myös kahdeksi erilliseksi sängyksi, joten luulis olevan pitkäikäinen ostos. 150€ käytetty Lundian kerrossänky. Löysin myös tytölle pöytälampun 3€ ja työtuolin tytölle 15€ ja pojalle 0€. Onneksi löysin, mutta käytetyn tavaran ostamisessa on aina se, että raha pitää olla heti. Onneksi on puskuri vaikka eihän tämä mikään hätätilanne sinänsä olisi ollut...

Sain just Varmankin vastauksen ja se on nyt sitten 300€ kaiveltava jostain helmikuussa ja maaliskuussa (ja vieläpä niin, ettei maaliskuun palkka kerkeä tulla vaan pitää nostaa ehkä käyttöluottoa ja palauttaa heti palkasta). Sitten taas katsotaan jatkoa. Mie niin haluisin jo eroon tuosta. Mieleen juolahti jo ennen joulua miettimäni Bigbankin lainan korotus, mutta en mie vieläkään syty tuolle. Mieluummin teen niin, että tyhjennän tuon käyttöluoton, visan ja norwegianin avulla.

Löysin facebookista Velallisen tuki ry:n ryhmän ja liityin siihen. Jotenkin kuitenkin tuntuu, etten osaa samaistua tuohon porukkaan. Vaikuttais siltä, että kaikki ovat jo nyt tai menossa ulosottoon tai velkajärjestelyyn ja sitä mukaa luottotiedottomia. Ja toivottomia. Ja mie kun taas en ole. Taidan erota ko. ryhmästä. Äsken löysin myös rahattomat ryn ryhmän, naistenryhmän sivun ja oikeasti rahattomat - vertaistukea pihistelyyn ryhmän. Katotaan nyt onko näissä jotain semmoista, joihin vois jäädä roikkumaan pidemmäksikin ajaksi.