Heipparallaa!

Päätin minäkin astua bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan. Vaikka taloudesta, säästämisestä, arjen pihistelystä ja kiristelystä, oman talouden pienistä ryhtiliikkeistä ynnä muista asiaan liittyvistä aiheista näyttääkin olevan jo blogi jos toinenkin, en löytänyt ihan omaan tilanteeseeni vastaavaa blogia (tai sitten en vaan jaksanut etsiä tarpeeksi). Tai jos blogissa mainitut velkasummat olivatkin samoissa sfääreissä, kyseessä oli jonkin pysyvän asian aiheuttama velka (asunto yms.). Tässä blogissa tulen käsittelemään aihetta:

Kuinka kahden lapsen ja kolmen kissan yh-äiti selviää n. 70.000 euron veloista.

Kyllä, summa on hirmuinen varsinkin, kun siitä ei jää käteen mitään omaisuutta, jolle olisi odotettavissa pienintäkään arvonnousua. Jännityksellä odotan itsekin sitä, selviänkö tästä tilanteesta ilman ulosottoa ja varsinkin sitä, selviänkö tästä ilman luottohäiriömerkintää. Kovasti ainakin yritän.

Postauksissani käsittelen pääasiassa perheeni ("Kolmen koplan") talouden pitoa, mutta hyvin todennäköisesti tekstissä ja kuvissa vilahtavat muutkin ruokakunnan jäsenet kissoja myöten.

Edit: Kirjoitan ainakin toistaiseksi anonyymisti. En halua, että lapseni leimautuvat tilanteesta millään tavalla riippumatta siitä mitä ratkaisuja missäkin asiassa teen. Tällä tavalla voin myös kirjoittaa rehellisemmin ja avoimemmin tekemistäni ratkaisuista.