Olipa kerran PayPal-maksujenvälitysjärjestelmä, joka vaikutti suht kätevältä paikalta säästää roposia tulevia eläinkuluja varten. Olin viime syksynä siirtänyt PayPaliin rahaa tilisiirron kautta (en siis järjestelmän oman lisää rahaa -sivun kautta) ja tämä summa meni perille. Tänä vuonna päätin, että siirrän säännöllisesti rahaa tuonne, jotta vähitellen ei tarvitsisi miettiä onko vara ja millon ostaa kissaruuat vaan rahaa olisi jemmassa aina. Kerkesin tehdä 2kpl 5 euron siirtoa ja 1kpl 10 euron siirron, kunnes aloin hämmästellä miksi PayPalin saldo ei nousekaan.

Tein rahoista selvityspyynnön PayPalille ja viikon pähkäiltyään sanoivat, että eivät osaa auttaa. Eivät kai edes saaneet kaikkea mahdollista infoa, mitä olisi pitänyt olla maksujen jäljittämiseen, mutta tyhjästä on paha nyhjästä, jos ei pyydettyä infoa ole. Kysyin pankista, voivatko auttaa jäljittämään rahat. Voivat. Lopputulosta ei taata ja maksu jäljityksestä on 15 euroa. Eli tässä tapauksessa jäljitysmaksuja tulisi 45 euroa. Taidan jättää selvittämättä.

Onneksi tämän kerran oppirahat jäivät vain 20 euroon, mutta sen verran kitkerä maku jäi suuhun, että tyhjensin PayPalin saldon kokonaan ja hylkäsin sen käytön missään aktiivisessa muodossa. Parista kyselyfirmasta saan sinne aika ajoin roposia, menkööt tuonne, kun eivät osaa suoraan pankkiin maksaa. Muuten en tuota palvelua enää tarvitse.