perjantai, 3. elokuu 2018

Heinäkuun kuluseuranta.

Jatketaan heinäkuun paketoimista:

Tulot: 2924,34€

Velat: 1411,53€

Ruoka: 229,7€

Bensa: 37,73€

Budjetoidut menot: 1004,73€

Budjetoimattomat menot: 230,44€

Tuloja näyttäis olleen sekä palkkatulo lisineen että tavalliset etuudet. Lisäksi sain kyselyistä 50€ ja otin kirpputorimyynneistä 80€ käyttöön.

Ruokakuluista oli siis pakko pihistää minkä voin, koska vaate-alet imaisi noin satkun ja mistään muualta en voinut pihistellä. No, ei olla kuoltu nälkään ja pakastintakin sain täytettyä. Lähinnä tuo näkyi siinä, että jäätelöt ostin taas monipakkauksina.

Budjetoimattomat menot pysyivät hyvin kurissa. Tuohon sisältyy yksi vaatetilaus, tytön synttärilahja, kissojen ruoka, pojan reppu, Moi-jutut ja Svean eli toukokuussa tekemäni ekotuotetilauksen lasku.

Säästötilanne:

- OP 151,81€ (laitoin kirpputorimyynnit tilille)

- Seligson 132,43€

- Nordnet n. 613€

Rahastot näyttää hyvältä ja mukavalta näyttää tuokin OPn tilillä oleva summa. Lomarahat tulivatkin nyt heinäkuun viimeinen päivä, joten niiden hajautus näkyy vasta seuraavassa selonteossa. 

Mutta tässä tämä lyhykäisyydessään. Sen verran väsynyt olen meidän kesäreissusta, että en jaksa nyt syvällisempää analyysia tehdä, ajattelin, että pistän nyt luvut järjestykseen kuitenkin, jotta saan tämä pois alta. Tulossa kuitenkin on kesäreissun loppulaskun ja alennusmyyntien saldosta selontekoa puhumattakaan asumistukihakemus-farssista ja koulunpenkille kaipuusta... siis kaikenlaista mahdollista ja ehkä mahdotontakin, jos meinaan olla kiltti työtön.

Kommentit

Ladataan...