Olipa kerran kissa numero 2, tuttavallisemmin Shania. Neiti on aina ollut omapäinen tapaus, mutta ensimmäistä kertaa elämässään pissi keittiön pöydälle viime keskiviikkona. Mietiskelin perjantaihin, että mikähän homma, kattelin muutenkin vähän kriittisemmin käytöstään ja päätin, että käytän sen lääkärissä.

Tänään kuskasin kissan lääkäriin. Vastaanottotiskillä näin, että paikassa saa -10% opiskelija-alennuksen, mikä kummasti kannusti maksamaan opiskelijakortin vastaanoton aikana. Lisäpontta kortin maksuun sain lääkärin arvioimasta hammasoperaation hinnasta ja laskin, että kortti haukkuu 45 euron hintansa näillä kahdella käynnillä. Se on siis nyt maksettu.

Kissa sai lääkärintarkastuksen, kipulääkekuurin ja ensi kuussa vien sen hammaskiven ja ehkäpä muutaman hampaankin poistoon. Lisäksi kuvataan ainakin hampaat, ehkä myös selkä. Lisäksi piti rokotukset laittaa ajantasalle jo tällä käynnillä, mutta lääkäri unohti, joten tähän palataan ensi kerralla. Tämän kerran lasku oli 116,55€ sis.opiskelija-alennus, jonka maksoin puskurista. Seuraavan kerran lasku on 400 euron paikkeilla ja nyt mietin maksanko tuon opintolainalla ja jaan jäljelle jäävän rahan uudestaan kuukausieriksi (eli ei enää 650€/kk vaan pienempi summa) vai mitähän tuolle tekis...