Jatketaan toukokuun paketoimista:

Tulot: 3048,58€

Velat: 1230,12€

Ruoka: 312,32€

Bensa: 69,09€

Budjetoidut menot: 981,21€

Budjetoimattomat menot: 443,86€

Tuloja näyttäis olleen sekä palkkatulo että tavallisten etuuksien ja Articin bonusten lisäksi kirjoittamisesta ja PKOn maksamat ylijäämät. Näillä elettiin vaikka muuta luulin. Puuh.

TIesittekö, että myös ruuassa voi tehdä aivan idioottimaisia heräteostoksia? No varmasti tiesitte ja minäkin sain tästä muistutuksen tämän kuun alussa. Miettikää: 43,62 eurolla ihan jotain roskaa, jonka ostin väsymyksessä töistä tullessa! Ihan järjetöntä puuhaa! Onneks ei sentään tuon enempää ollut kuun kokonaislasku ja tuohon sentään sisältyy myös tyttären synttäritarjoomukset kakkua lukuunottamatta (sen tilasin siskolta ja maksan toukokuun tilistä). Bensakulut laskivat edelleen. En edes ymmärrä miten tuo on mahdollista. Normaalisti olen töissä käynyt enkä säästellyt oikein muutakaan ajoa, mutta silti summa on tuo. Viisumi on kyllä maksanut itsensä takaisin aika nopeasti.

Budjetoimattomat menot pysyivät hyvin hallussa. Tytön isä päättikin maksaa synttäripaikan, joten ilman lääkärikäyntejä tuo luku ois jo jotain ihan muuta aiempiin kuukausiin nähden. No, onpahan maksettu ja taas voidaan vuosi käydä melkein ilmaiseksi lääkärissä (vielä seuraavista laskuista vähentävät n. 10€ omavastuuta ainakin tytön osalta, pojalta taitaa olla omavastuu jo täynnä).

Säästötilanne:

- S-pankki 557,86€

- OP 156€

- Seligson 132,43€

- Nordnet n. 573€

Mitäpä tähän taas sanois. Hiljaa hyvä tulee? Laitoin taas äsken palkasta kuun aikana säästöistä syömäni tileille takaisin, ja nyt vaan pitäis pitää ne siellä tai reissua ei tule.