Tässä on itse asiassa jo viime kuun puolella tullut yllättäviä tuloja, mutta tässä kuussa niitä näyttää satavan oikein kunnolla. Ensinnäkin sain myytyä firmalta jääneitä tuotteita ja välineitä 200 eurolla toiselle yrittäjälle. Sitten sain Arcticilta oikein kunnon bonukset 209,49 euroa. Sitten vielä verottaja muisti mua 25 euron alv-palautuksella ja sain huhtikuun eventistä matkakuluja takaisin kyytiläiseltä 12,50€. Ihan hyvä juttu.

Jos on ollut ylimääräisiä tuloja, on ollut ylimääräisiä menojakin. Molemmille siis tilasin kenkiä eli Lekmeristä tuli viidenkympin lasku, Kappahlin vaatteista ja kengistä samoin. Vielä tulis vaatteita Name itistä ja Hmltä ja huomenna meinasin käydä kopasemassa Lindexin alennukset. Tää on niin tätä, kun molemmat heittää pienen kasvupyrähdyksen, mutta näistä "vahingoista" meinasin tehdä vielä tarkemman tilinteon myöhemmin.

Perjantaina olin ensimmäistä kertaa päivystämässä SPRn riveissä ja tapahtumaksi osui Osuuskaupparock. Aivan superkivaa hommaa. Tuli maleksittua ympäri aluetta monta tuntia, muutama autettavakin sattui illan mittaan ja miten kiva ylläri olikaan, että tapahtuman henkilökunta sai talon puolesta aikasta makoisat safkat. Toki jonkin aikaa tuli aina parkkeerattua johonkin ja välillä myös tapahtumatelttaan katsomaan esiintyjiä, mutta ei mua haitannut yhtään, ettei ollut aikaa kunnolla bailata. Itse asiassa mulla on ollut aina sairaanhoitajaks valmistumisesta asti tietynlainen skannaava katse koko ajan käytössä vapaa-ajallakin (vittu, miten rasittavaa välillä) ja nyt sille on löytynyt käyttöä :) Ehdottomasti otan uusiksi ja innolla jo odotan Ilosaarirockia tältä osin (muuten en sinne ois mennytkään tänä vuonna).

Kesän ja kärpästen mukana saapui kaupunkiin myös tivoli. Lapset saivat valita mennäänkö tivoliin vai sirkukseen ja olin ihan tyytyväinen, että tivoli voitti. Ainakin lipuissa säästin, koska suostuin tänäkin vuonna ostamaan vain sarjalipun 35€ rannekkeiden sijaan eli viiteen laitteeseen saivat liput ja niistäkin käyttivät yhdet liput peleihin. Poikanen ei ihan vielä täytä 120 sentin vaatimusta eikä tuo loppujen lopuks halunnutkaan hurjimpiin laitteisiin. Ite olen meinannut aikuisena pudota eräästä laitteesta tai ainakin siltä tuntui koko ajan, joten olen aika arka nyt päästämään tuota sinttiä samaiseen laitteeseen. Onneksi vielä vuosi on armon aikaa totutella tuohon ajatukseen. Sitten kun tyttönenkin on vaaditun pituinen on aika lähteä koluamaan Suomen huvipuistot, mutta siihen menee vielä parisen vuotta. Ihan hyvä, onpahan aikaa säästää huvittelurahaa. Mutta siis tivolilasku oli 35 euroa lipuista ja 12 euroa jäätelöistä. Hyvä näin.

Eilen käytettiin viimeiset Hoplopin liput. Vaikka ne oli jo maksettu, kun kampanjasta ne ostin, pitihän siellä syödä eli tuon käynnin lasku oli 18,60€. Sen verran oon jo oppinut, etten itselleni tilannut ruokaa ollenkaan vaan lapsille lastenateriat. Toinen söi vain hampurilaisen ja juomaa ja toinen vain ranskalaiset ja juomaa. Siispä äiti sai melkein kokonaisen lastenaterian oman mahan täytteeksi. Ihan riitti. Päälle vielä rekka-auton kokoinen jäätelöannos, jota syötiin kolmeen osaan. Paitsi, että äiti sai syödä 2/3 osaa, kun ei nuo linnunannoksilla elävät jaksaneetkaan sitä syödä. No, nyt ei tule varmasti käytyä pitkään aikaan. Meillä on jemmassa Jumppark-lippuja neljälle käynnille ja siellä on vain pieni kahvio, joten omat eväät mukana liikutaan.

Tästä alkaa olla hyvä pikku hiljaa laskeutua torstaina alkavaan juhannuksen ajan työputkeen. Lisät kotiin ja lapset iskän eväille. En ole ikinä oikein perustanut juhannuksesta, lähinnä koen sen äärimmäisen tylsäksi pyhäksi, joten olen aiemminkin hankkiutunut töihin pyhien ajaksi. Mutta tuota ennen aion nauttia huomisesta, viimeisestä, vapaapäivästä lasten kanssa.