Heräsin tuossa varttia vaille kolme enkä saanut tuntiin unta, joten päätin nousta ylös. Samahan se on hoitaa keskeneräiset asiat ennen töihin lähtöä niin on sitten lyhyessä illassa enemmän aikaa...johonkin.

Tulikin kahdet lisät, mikä on varsin positiivista. Ja siihenpä ne positiiviset uutiset sitten loppuivat. Maksoin tuulilasista jo puolet pois, ens kuussa sitten toisen puolikkaan. Kävin eilen hammaslääkärin tarkastuksessa ja vähän jo arvasinkin mitä tuleman pitää: reikähän siellä oli. Tuohon tarkastukseen meni 40€ ja seuraava käynti onkin sitten röntgenkuvien, puudutuksen, paikkaamisen ja kelakorvauksen kanssa abouttiarallaa 200€. Ei naurata. Ja toisaalta, juurihoito on helvetin paljon kalliimpi homma. Ajattelin kyllä kysellä aikaa kunnalliselta puolelta ja varsinkin kysyn puuduttaavatko. Mulla on nimittäin, kiitos kouluhammashuollon, jonkinlainen pelko hammaslääkäreitä kohtaan.

Työtilanne näyttää aika synkältä. Siun sotella on menossa aika jäätävä säästökuuri. Niille, joiden toivotaan osastolla jatkavan, on jo asiasta sanottu. Mullehan ei tietenkään mitään ole sanottu vaikka olen monesti asiasta kysynyt. Toki en odottanutkaan, että työt olisivat jatkuneet ja kyllä tää kesä on ollut sellaista rämpimistä, että tuo on jopa helpotus, mutta silti. Miksi ei voi vaan suoraan sanoa ei, kun asiaa olen kysynyt? Talosta meinataan sulkea yksi osasto kokonaan ja toiselta vähentyy paikat aika radikaalisti. Porukkaa on jo irtisanoutunut ja 1200 ihmistä on ottanut jonkinlaisia työaikasäästöjä (pitää vanhoja lomia/vähentää työtunteja yms.). En ymmärrä millä tavalla talo meinaa saada potilaat hoidetuksi, mutta olettaisin, että on ihan turha haaveilla mistään keikkailustakaan. Kuulemma porukan pitää pitää ensi vuodenkin lomistaan jo kolme päivää pois ilman että tilalle palkataan ketään sijaistamaan. Ohhoh. Kun en kaupunkia halua vaihtaa, taitaa olla alanvaihto edessä...tai sitten ei. Mun Arctic-tiimissä on nyt sellainen pöhinä päällä, että varmasti homma lähtee entistä parempaan nousuun. Tuosta meinaan leipäni saada perheelle viimeistään neljän vuoden päästä.

Silmälääkärissä pitäis vielä käydä, mutta se saa nyt jäädä. Ja lenkkarit. Talvitakki pitää korjauttaa, lapset vaatettaa ja kuukauden sisällä pitäis ratkaista mitä teen auton suhteen. Tässäpä tätä onkin miettimistä...