torstai, 1. marraskuu 2018

Lokakuun kuluseuranta

Sittenpä sitä pitäis katella miten on lokakuu eletty.

Tulot: 1611€

Velat: 1756,64€

Ruoka: 222,14€

Budjetoidut menot: 817,31€

Budjetoimattomat menot: 406,63€

Säästöön: 85€

Tuloja oli päivärahat, asumistuki, lasten elatusmaksut ja lapsilisät sekä jotain ihan pientä sälää.

Ruokakuluissa palattiin taas normaalin tiukkaan budjettiin. Pakastimestakin on tosin syöty, mutta vielä siellä on evästä.

Budjetoituihin menoihin sisältyy vuokra 671,20€, puhelin 52,54€, 72,67€  OPn vakuutus, sähköä 20,90 eurolla.

Budjetoimattomat kulut taisivat olla ennätyksellisen alhaiset ja olisivat olleet vielä pienemmät ilman Arcticin tilausta 181€. Muuten summa sisältää pari lahjaa, sirkuskoulun, Antti Tuiskun kirjan, kissanhoitopalkkion, lasten toppakinnasta talveksi, apteekkikäynnin ja jotain ihan pikkusälää (taas).

Lisäsin uuden sarakkeen eli paljonko meni säästöön? Aiemmin tuo luku on huidellut kahdenjapuolensadan euron tietämillä, mutta nyt yritän pitää edes tuon 85 euron säästömaksut, joista siis 3x20euroa menee meidän Nordnetin tileille ja 25 euroa menee joulu-/hupitilille. Tuon joulutilin ansiosta ollaan pystytty käymään Jumpparkissa ja Hoplopissa sarjalipuilla ja pari kertaa on käyty tänä vuonna elokuvissakin. Niillä rahoilla olen jo ostanut kolme joulupakettia per nenä enkä vielä ainuttakaan lahjaa velaksi (ehkä ensimmäinen kerta elämässä, jos ei yhtään joululahjaa ole maksussa joulun jälkeen :) ), joten tuon tilin perustaminen on kyllä kannattanut.

Säästötilanne:

- OP 1175,81€

- Seligson 472,58€

- Nordnet n. 765€

Nää on jotenkin niin hienoja lukuja. Olen hieman ylpeä siitä, että olen tässä tilanteessa kuitenkin pystynyt säästämään ja pienesti jo sijoittamaankin. Luulen, ettei ihan jokaiselta tämmöisessä sotkussa tarpovalta tuommoinen onnistuisi...

Kommentit

Ladataan...