On ollut vähän tahmee alkukuu. On tuntunut, etten jaksa mitään ja varsinkin, ettei mulla ole oikein mitään kirjotettavaa tänne, mutta tämähän ei pidä paikkaansa.

On tullut taas shoppailtua. Lapsille tilasin HMltä ale-vaatteita ja samalla itsellekin. Cellbesiltä tilasin myös. Mutta. HMn vaatteita en pitänyt yhtään (lapsillekin vain muutaman) ja Cellbesin paketista sovitinkin vain pari vaatetta. Jotenkin tuli suoranainen katumus, että olin mitään edes tilannut, en halunnutkaan tehdä enää yhtään vaatevelkaa ja varsinkin vaatteiden laatu on miusta huonontunut entisestään, joten ehkä nuo nettikaupat on nyt nähty. Laskua on siis tulossa vain HMltä lasten vaatteista. Lindexillä tuli käytyä ihan kivijalkakaupassa alet koluamassa ja tänään sain kolmenkympin laskun tuosta reissusta. Lisäksi tilasin joululahjaksi kummituspaidat ja nämä on jo maksettu joulutililtä. CDon.comin alesta löysin etsimäni merkkiset lasten talvikengät, joten ne kotiutin myös. Näihinkin raha löytyy tililtä tai tulevista rahoista, ei tarvitse tehdä velkaa näistäkään. Vielä lasten valokuvat kunhan saan tilattua ja maksettua niin hyvä, mutta kaikkein paras, jos pääsen joululahjaostoksista niin, etten tee niistä yhtään velkaa. Tuon jos klaaraan niin rasti seinään!

Kasken työhakuvalmennuksessa oli nyt kolme ryhmäpäivää viime viikolla ja tällä viikolla vielä kaksi ryhmäpäivää. Nyt on laitettu työnhakupaperit uuteen uskoon eli ansioluettelo on päivitetty, mutta hakemuksiani kovasti kehuivat, joten pitää vaan luottaa omaan runosuoneen vastakin. Sen verran tuo runosuoni onkin tuottanut tulosta, että sain viiden viikon pätkän keskussairaalasta vaikka tiedossa on, etten aamuja tee (no, sainkin sitten ekat kaksi viikkoa pelkkää iltavuoroa, plaah) ja perjantaiksi sain kutsun työhaastatteluun toimistotöihin. Tänään käväisin tohtorin puheilla, jotta saisin uuden B-lausunnon mahdollista uudelleen kouluttautumista varten. Jos en vaikka koulua löydäkään niin ainakin on työkkärille näyttää, ettei tarvii hoitsunhommia etsiä. Lähinnä lääkäri siis tarttui käsivaivoihini ja siihen, että tämän vuoden pätkät tein särkylääkkeiden voimalla, mutta katsotaan nyt onko mitään mainintaa aamuvuorojen sopimattomuudesta. En tiedä miten tuolla toimistotöissä aamujen kanssa selviäisin, mutta ainakin haluaisin yrittää. Sitä paitsi on eri asia olla väsynyt papereiden kanssa kuin unohdella potilaiden asioita.

Seuraavat työt siis alkavat 26.11 ja siitä sitten 30.12 asti sais taas ahkeroida hoitajana. Tuommoinen pätkä ei vaikuta pätkän jälkeisiin päivärahoihin vaikka "yli kahden viikon töistä" pitääkin ilmoittaa työkkäriin ja kassaan. Tuolta ajalta ei kulu päivät ja tammikuussa putkahtaa taas muutama satanen lomakorvauksia, joille keksin kyllä sopivan kohteen (ylimääräisten lyhennysten tili :) ), joten en voi valittaa.