Jatketaan kesäkuun paketoimista:

Tulot: 3850,44€

Velat: 1332,63€

Ruoka: 313,68€

Bensa: 73,67€

Budjetoidut menot: 995,62€

Budjetoimattomat menot: 779,85€

Tuloja näyttäis olleen sekä palkkatulo kahden listan lisineen että tavalliset etuudet, Articin bonukset ja yllättäen sain myytyä kirpputorijuttuja 200 eurolla.

Ruokakulut meinaavat hivuttautua ylöspäin. Tällä hetkellä syytän tuosta lämpimiä kesäpäiviä ja herkullisia irtojätskejä. Sentään kaupan pakastealtaan valikoimissa on pysytty, mutta kyllä yksi jätskikierros rokottaa kukkaroa 3-5euroa. Toki jos lähdetään jäätelökioskille tuho olis paljon suurempi, joten ei pidä valittaa. Pakettijäätelöstä keretään nauttia taas talvella.

Budjetoimattomat menot räjähtivät käsiin, mutta tuossa on mukana myös reissun maksettu hotelli 354€, johon siis säästin rahat erikseen. Muuten summa sisältää esim. perhe-eläkemaksun, trafin laskun, kissojen melkein 90 euroa nielaisseen ruuan, tivolikäynnin sekä pari vaatetilauslaskua, joista teen tarkemman selonteon myöhemmin.

Säästötilanne:

- S-pankki 731,45€

- OP 29€

- Seligson 132,43€

- Nordnet n. 593€

Rahastot ja S-pankin säästöt kasvavat tasaista vauhtia, mutta OPn tilit tuli kyllä tyhjättyä aika perusteellisesti. Eipä tuolle oikein voi mitään. Hotellit maksoin siis tuolta ja hupijutut, mutta otin kyllä rahaa bensaankin. Jos tässä hengissä selvitään elokuun loppuun asti sitten paikkailen noita päivittäiskulutukseen ottamiani säästötilien rahoja (silloin tulee kahden listan lisät ja lomarahat). Itse asiassa olen saanut myytyä lisää kirppukamoja, joten säästölippaassa on kotona jemmassa 160€. Näitä en laske mihinkään muuhun kuin ensi vuoden reissuun :)