Edellisessä työtilannettani käsittelevässä postauksessa kerroin aloittavani kesäpätkän viikon päästä vuodeosastolla. Tuon pätkän lisäksi olen jo jonkin aikaa tehnyt iltaisin (pääasiassa viikonloppuisin) puhelintyötä. Paras ansioni tuosta oli n. 320€ netto/kk, mutta tuohon summaan sain puhua joka ilta. Tavallisin tulo tuosta työstä on 50-150€ netto/kk, mutta nyt on taas aika kiristää tahtia, virittää äänihuulet huippuunsa ja alettava iskemään juttua entistä kiivaampaan tahtiin.

Kävin kaksi viikkoa sitten työhaastattelussa eräässä vuokratyöfirmassa. He hakivat sairaanhoitajaa ja niistä töistä sovittiinkin tulevan pätkäni vapaapäiviksi (jos siis toimeksianto osuu noille päiville) ja pätkän jälkeiselle ajalle. Periaatteessahan pystyisin tekemään myös toimistotöitä ja kaupanalan töitä, joten olen ajatellut laittaa hakemuksen jokaiseen kaupungin vuokratyöfirmaan.

Tuon sivutyön ja mahdollisten keikkatöiden lisäksi yrityksestäni pyörii vielä noin 1%. Teoriassa olisi vielä mahdollista, että laajentaisin suosittelumarkkinoinnin oheen kotipalvelu- ja kotisairaanhoitoon takaisin, mutta pidän tuota erittäin epätodennäköisenä. Avustusasiakkaan luona voi olla käyntejä 1krt/kk-3krt/pv. Jos minulle tarjottaisiin taas useamman vuorokausikäynnin asiakasta, en kuitenkaan osaisi sanoa ei ja yksin yrittäessä pienten lasten kera tuo on aika iso riski. Joka tapauksessa jonkin verran saan sivutuloja myös tuosta yrityksen rippeestä ja tavoite onkin kattaa ainakin 1 tai 2 maksuohjelman kuukausierät näillä tuloilla. Suosittelumarkkinointia sekä muita verkostomarkkinointiyrityksiä tulonlähteenä tulen käsittelemään myöhemmin omassa postauksessaan.

Kirppistelyä ja muusta ylimääräisen tavaran myymiskeinoa en ainakaan tässä yhteydessä lähde enempää käsittelemään. En katso, että niistä olisi pysyväksi lisäansaintakeinoksi vaikka toki voivat auttaa hetkellisen rahapulan yli. Netissä tienaamiseen en ole vielä kerennyt perehtyä kovinkaan paljon. Pariin kyselytutkimussivustoon olen kirjautunut, mutta aika vähän noista toistaiseksi on kuulunut. Monissa eri blogeissa on käsitelty lisäansaintakeinoja, noita linkkejä taidan ruveta keräämään teidänkin iloksi tuohon linkkilistaan.

Ja päivitystä velkatilanteeseen. HMltä tuli mitätöity lasku ja Jotexin kuittasin tyhjäksi. Erittäin kiva juttu. Työttömyysvakuutusrahaston velka selvisi: 2190,04€ jaettuna 7 erään. Sieltä on tulossa vielä tämän vuoden lasku, summaa en tiedä, mutta katon, josko saisin maksettua kerralla pois. Enää tämä korttitalon pystyssä pysyminen riippuu ulosoton suhtautumisesta maksuohjelmaehdotukseeni.