Tuo auto on vähän niin kuin jo edesmennyt kissani; se keksi sairastua melkein jokaisen tilipäivän alla. Mie oon nyt syytänyt tuohon autoon tuulilasin lisäks katsastuksen ja jotain muitakin pikkukorjauksia, mutta nyt en kyllä tuohon ottaudu. Jos kerran moottorissa taitaa olla vikaa, kun ei lämmittämättä lähde käyntiin kunnolla edes kesäkelillä, alkaa vaikuttaa siltä, että autolle on alkanut lähtölaskenta. Kun tuosta isälle jo mainitsin niin kysyköön korjauksen hinnan, en vaan siihen nyt aio oikeasti sijoittaa. Katotaan ensin töitten jatko ja mieluummin nyt silläkin summalla pienentäisin velkasaldoa. Tuo vahinko on täysin oma vikani, enkä aio hakea mitään vakuutuksesta saati ilmoittaa omistajalle mitään. Ilmoitan sitten, jos se syystä tai toisesta poistuu liiikenteestä.

Tilistä meni jo 700€ eri tileille säästöön, käväisin apteekissa, vein kengät kantalaputettavaks ja kahdet luistimet teroitettavaks ja kävin monessa kaupassa, maksoin laskuja ja siinäpä se sitten näyttäis taas olevan. Vielä Arcticin tilaus ja ehkä säästöön jää vielä satku lisää. Jipfuckingpii. Tytön leikkaus on nyt maksettu ja kun nyt taas aloitin tämän kuun kuluseurannan, huomasin jo kaksi ihan turhaa laskua, joista yhteensä tuli n. 80€. Tuonkin 80€ olisin voinut laittaa säästöön. Huoh. Tämän takia en ole aiemmin kuluseurantaa pitänyt kuin pari kuukautta. Mie oon ihan parantumaton rahan kanssa. Se häviää miun hyppysistä heti aina syystä tai toisesta olevinaan pakollisesta syystä. No, jokainen voi miettiä onko esim. uudet teepparit lapsille tai kolme letityskirjaa tosiaan pakollisia menoja. Niinpä niin.

Jotta ei elämä vois ketuttaa enää enempää, mun nettimokkula temppuilee. Mie oon päivittänyt sen viikko sitten ja pakottanut jo kaksi kertaa 4G-verkkoon, mutta silti se jaksaa vaihtaa välillä 3G-verkkoon eli välillä potkasee ulos netistä ja sitten hidastelee minkä pystyy. Minuu ottaa ihan sikana päähän, mutta uusi laite maksaa kuulemma 180 euroa. Huoltoon olisin sen vienyt, mutta liikkeen juippi ei sitä huolinut, kun ei vika näkynyt siinä. No ei se yleensäkään päivällä temppuile vaan se paskanjauhanta nimeltä verkonvaihto tapahtuu yleensä iltaisin.

Eikä miun viimeisin teksti kelvannut blogiin. Miun piti tänään saada työvuorot, mutta ei ole näkynyt eikä kuulunut. Auto tankattiin viikko sitten ja taas on tankki puolillaan. Auton romutus tyhjenti pään niin hyvin, etten muistanut puoliakaan siitä mitä piti ostaa, varsinkaan ruoka-aineista, joten jääkaappi ammottaa vieläkin melko tyhjänä.

Joo. Taidan syödä vähän suklaata.