Ja sittenpäs ois huhtikuun seurannan aika:

Tulot: 3537,47€

Velat: 1050,60€

Ruoka: 262,07€

Bensa: 135€

Budjetoidut menot: 1029,32€

Budjetoimattomat menot: 462,12€

Tulojen suuruutta selittää kahdet lisät aika paljon, mutta lisänä on muutama lottovoitto: lasten isä päätti maksaa uimakoulut ja erään tarhalaskun. Sain velkoja takaisin 101 euroa ja verottajalta käyttämättömiä hyvityksiä takaisin 37 euroa.

Ruokamenot pysyivät melko hyvin kurissa, mutta loppua kohti aloin lipsua. Tuli ostettua munkkia ja karkkia eli ihan turhia juttuja. Bensakulut laskivat hienosti, selittyy osaltaan sillä, että itse olen nyt käynyt Venäjällä tankkaamassa auton. Täst edes on tarkotus, ettei tarviis enää Suomen bensaa käyttää ollenkaan. Tosin näyttää tuo auto kulkevan nykyisin pyhällä hengellä...tai sitten bensamittari on taas rikki...

Budjetoimattomat menot pysyivät suht samoissa lukemissa aiempiin kuukausiin verrattuna. Viisikymppiä meni LIndorffin yllärilaskuun (edelleenkin sitä Hobby Hall -tilauspaskaa. En jaksanut enää edes penätä, menikö ihan oikein, maksoin vaan, jotta pääsisin joskus edes eroon koko firmasta.) Uimakoulut nieli satasen, viisumi 130€. Käväisin ensiavussa huimauksen takia, siitä muistivat 42 euron laskulla ja jostain syystä Siun sote halusi minulta myös 59 euroa. En oo ihan varma onko tuo oma vai mummin lasku (jonka edunvalvontavaltuutettuna toimin), mutta maksoin sen omistani. Jostain syystä oli nettilasku jäänyt virumaan, joten niitä oli nyt maksussa kaksi kipaletta, käväisin apteekissa ja käytin lapsia Jumpparkissa. Siinäpä ne sitten oliskin. Ensi kuussa saattaavat nämä kulut hypätä ihan omiin sfääreihin tytön synttäreiden ja kummankin lääkärikulujen myötä (vakuutuskausi vaihtui, joten kärsin omissa nahoissani nuo lääkärikäynnit).

Säästötilanne:

- S-pankki 305,68€

- OP 451,80€

- Seligson 132,43€

- Nordnet n. 553€

Seligsoniin en ole saanut laitettua yhtään mitään pitkään aikaan, joten en kehtaa edes tarkistaa summaa. Nordnettiin menee joka kuukausi sama summa ja tarkoitushan on unohtaa sijoituksen kasvamaan, joten olen nyt laiska enkä kehtaa tarkastaa sitäkään summaa pilkulleen.