Ensimmäiset perehdytysvuorot ovat ohi, vielä huomenna yksi yö työkaverin kanssa ja sitten olenkin omillani. Mie olen viihtynyt tuossa paikassa oikein hyvin, ihmiset ovat oikein mukavia, työtahti semmoinen, että kerkeät tehdä just kaiken mitä pitää ja oh vaikuttaa ihan helmeltä. Tykkään ihan älyttömästi. Toki työ itsessään ei ole niin "glamoröösiä" kuin erikoissairaanhoidossa, mutta hitot siitä. Ei mulla ole ikävä sitä älytöntä juoksemista, josta huolimatta tuntuu, ettet oo kerenny tehdä puoliakaan töistäs. Eikä varsin ole ikävä sitä älytöntä matelua vapaapäivien eteen. Jos jatkossakin tämä oh ottaa näin hyvin huomioon milloin mulla on lapset ja milloin ei, mie pidän tästä paikasta kynsin hampain kiinni. Sopimuksen suhteen tehtiin nyt niin, että tämä kolmiviikkoinen mennään osa-aikasella ja 6.11 lähtien on ainakin pyydetty täydet tunnit -sopimusta. Jos sen saan, tulee listalleen 10 yötä ja loput tunnit otetaan aikahyvityksistä.

Jotta ei nyt liian ruusuiselta alkais elämä kuulostaa niin auto meinaa hajota. Vituttaa ihan kympillä. Siihen vaihdettiin tulpat, mutta silti yskii kylmänä käynnistettäessä. Lisäks yks kesärengas on jo sakkorengas, joka vaihdetaan huomenna. Ja katsastus pitää maksaa myös. Onneks on luottoa rahoituslaitoksessa nimeltä "Isä", mutta ketuttaa varsinkin, kun marraskuun palkanmaksussa ei tule lisiä. Äitin kanssa jo sovittiin, että jos auto hajoo mie alan käydä hänen autolla töissä. Toki makselen sitten osan bensoista ja vakuutuksistaankin, mutta uuteen (tai vanhaan) autoon en nyt rahojani laita. Kunhan töihin pääsen niin hyvä juttu, muut menot pitää sitten luovia. En vaan tiiä miten rahoituslaitos suhtautuu, jos auto menee hajottamolle...Ai niin, ja joku mun kissoista on ystävällisesti järsinyt sekä toisen kannettavan tietokoneen että mokkulan laturijohdot niin, että kummastakin näkyy sähköjohdot.

Kysyin vihdoin palkanlaskennasta ja mun edellisen pätkän kaikki loput lisät maksetaan tämän kuun lopussa. En osaa kyllä yhtään arvioida paljon loppujen lopuks on tulossa fyrkkaa, joten kovasti odottelen palkkakuittia.